Espai virtual de reflexió política, especialment de Carcaixent. Totes les opinions són Benvingudes, sobretot les discrepants.

11.10.06

De nou a la xarxa


Després del cap de setmana llarg i esgotador per fi he trobat un moment per actualitzar aquest espai que tenia oblidat. Sé que alguns de vosaltres em visitàveu de tant en tant per vore si havia actualitzat. Us demane disculpes sinceres, i procuraré que no torne a ocórrer.

Afortunadament, han sorgit altres blocs locals. Si encara no les conegueu us recomane que feu una visiteta, tant a la Gent de Carcaixent com a les taronges més dolces de la xarxa.

Aquesta absència tan prolongada ha fet que s’hagen escapat molts temes “opinables”. Perquè aquest govern local que ens toca patir a tots els carcaixentins continua amb la seua borratxera de poder, i en els últims mesos han aprovat una nova urbanització, han regalat l’aigua potable, han donat uns solars a Bancaja a canvi d’un edifici per a la Universidad Católica, han inaugurat la seua obra faraònica particular, no crec que hi haja metre quadrat més car de plaça que la d’Espanya, ni vigilància tampoc. En fi, aquestos i altres temes que, els que seguiu un poc l’actualitat local, ja conegueu.

Però tornant al principi, aquest ha sigut un cap de setmana molt intens. Hem barrejat la gran festa del Ral·li Humorístic, amb els actes de la nostra Diada Nacional. I sincerament he acabat prou content i satisfet.
Al Ral·li més de 800 joves participant sanament de la nostra festa més autèntica.
I dilluns, el Nou d’Octubre més participatiu a Carcaixent. Després dels incidents previs, el nostre Correllengua Literari va transcórrer amb normalitat, i ens aplegàrem un bon grapat de persones nacionalistes per fer el nostre homenatge a Jaume I. Ni al Cid ni als 800 anys de reconquesta (sic).
Enhorabona a tots els que heu col·laborat en l’organització, i gràcies als que féreu l’esforç de matinar per acompanyar-nos en aquest acte.

6 Comentaris:

Anonymous Anónimo said...

VISCA EL PAÍS VALENCIÀ LLIURE!!!

11:48 a. m.

 
Blogger Peubord said...

Ja era hora colló!! ;)

3:20 p. m.

 
Blogger Pere Fuset said...

Ivan, ens veiem ben prompte. Salutacions i felicitats per la tasca que fas!

5:10 p. m.

 
Anonymous Anónimo said...

Xé, xé, xé! si acabarem adorant a l'Alcaldessa, musa teva que ha fet que tornes a escriure :-p

Enguany el 9 d'octubre ha estat rebé!

7:43 p. m.

 
Blogger Sanguina said...

Gràcies per allò de la dolçor que ens dediques. Tot un plaer retrobar-te per aquestes contrades.

6:05 p. m.

 
Anonymous Anónimo said...

i no t'oblides del nou blog de l'Ateneu La forca:

ateneulaforca.blogspot.com

Salut!!!

6:57 p. m.

 

Publicar un comentario

<< Home